Το Εργαστήριό μας παρέχει την δυνατότητα πληρωμής υπηρεσιών και προϊόντων, μέσω των παρακάτω ασφαλών μέσων.

Όλες οι πληρωμές προς το Εργαστήριο, πραγματοποιούνται μέσω της ΚοινΣεπ «Ποιότητα plus”, με την οποία το Εργαστήριό μας διατηρεί συνεργασία και γι΄αυτό   δικαιούχος θα εμφανίζεται η ΚοινΣεπ «Ποιότητα plus”.

Η επιλογή του επιθυμητού μέσου πληρωμής, γίνετε μέσα από την ιστοσελίδας μας πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής.

1. Πληρωμή μέσω PayPal
2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
3. Τραπεζική κατάθεση / έμβασμα

Οι συναλλαγές μέσα από την ιστοσελίδα μας www.oliveoiltastinglab.gr είναι ασφαλείς επειδή χρησιμοποιούμε τα ασφαλή και κρυπτογραφημένα  συστήματα των Τράπεζα Πειραιώς και PayPal.  Τα στοιχεία της τραπεζικής σας εγγράφονται απευθείας στα ασφαλή συστήματα της τρ Πειραιώς ή της PayPal και δεν είναι προσβάσιμα από εμάς στο oliveoiltastinglab.gr 
Τα συστήματα πληρωμής της Τράπεζας Πειραιώς και της PayPal  είναι από τα πιο ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως, με υψηλά πρότυπα πιστοποίησης και ελέγχου ασφαλείας.

1. Πληρωμή μέσω PayPal
Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την  PayPal, θα μεταφερθείτε αμέσως στην αντίστοιχη σελίδα για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.  Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό  PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό .
Η PayPal είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα διαδικτυακά μέσα συναλλαγών,  και το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών της είναι επίσης ένα από τα πιο ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως
Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις οι πληρωμές μέσω PayPal δεν εμφανίζονται αυτόματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε καμία ενημέρωση, εντός 2 ημερών, σχετικά με την επιτυχημένη πληρωμή ή αποστολή της παραγγελίας σας.

2.  Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας όπως Visa , Visa Electron , MasterCard , Maestro, American Express. Η πληρωμή διεκπεραιώνετε  μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της τρ. Πειραιώς (το σύστημα πληρωμών της τρ. Πειραιώς, δέχεται πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες από οποιαδήποτε τράπεζα). Το www.oliveoiltastinglab.gr δεν λαμβάνει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας  επομένως δεν τα γνωρίζει ούτε και μπορεί να τα αποθηκεύσει.

3. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης / εμβάσματος
Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό στη τρ. Πειραιώς. Για μεταφορές χρημάτων από τράπεζες εκτός Ελλάδας, τυχόν τραπεζικά έξοδα / προμήθειες για κατάθεση ή μεταφορά πληρώνονται από τον πελάτη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κατά την πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού αναγράψτε στο πλαίσιο εξηγήσεων / παρατηρήσεων, τον λόγο της κατάθεσης , το όνομα και το επώνυμό σας, και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας (email ή τηλέφωνο).

Στείλτε μας την απόδειξη ή την επιβεβαίωση πληρωμής μέσω e-mail στη διεύθυνση lab@oliveoiltastinglab.gr. Μετά από την λήψη της επιβεβαίωση πληρωμής, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συναλλαγής,

Ο τραπεζικός μας λογαριασμός για πληρωμές μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι:
Τράπεζα: Tράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος; ΠΟΙΟΤΗΤΑ PLUS ΚΟΙΝΣΕΠ
Αρ. Λογαριασμού: 6453147630707
IBAN :GR7001714530006453147630707
BIC : PIRBGRAA