Βιωματικό σεμινάριο με θέμα “Η προστιθέμενη αξία στην εστίαση από την σωστή χρήση και επικοινωνία του ελαιόλαδου”, σε συνεργασία με τον AIRO Ιταλίας.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας την 1η Απριλίου 2024 με εισηγητή τον Πρόεδρο του AIRO κο Filippo Falugianni και μεταφραση απο  Ιταλικά σε Ελληνικά.

 

Το Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ με έδρα το Ρέθυμνο, είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ για την οργανοληπτική αξιολόγηση παρθένων ελαιόλαδων και την έκδοση σχετικών πιστοποιητικών, είναι αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας και επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση κατά EN ISO 9001-2015 από την TUV/AUSTRIA-HELLAS για την ανάπτυξη & διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων και σεμιναρίων.

 Σε συνεργασία με τους ΠΟΙΟΤΗΤΑ PLUS ΚΟΙΝ.ΣΕΠ και  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 

Σεμιναριο το ελαιόλαδο στην εστίαση με τον AIRO
Facebook
Twitter
Email