Σεμιναριο γαστρονομιας από το Οργανοληπτικο Εργαστηριο Κρητης

«Ελαιόλαδο, Γαστρονομία & Οργανοληπτική Αξιολόγηση» Βιωματικό Σεμινάριο στις 20 Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο

«Ελαιόλαδο, Γαστρονομία & Οργανοληπτική Αξιολόγηση» Βιωματικό Σεμινάριο στις 20 Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο

 

Tο Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ

σε συνεργασία με τον AIRO Ιταλίας διοργανώνουν 

«Ελαιόλαδο, Γαστρονομία & Οργανοληπτική Αξιολόγηση» Βιωματικό Σεμινάριο στις 20 Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο

 

Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα

«Ελαιόλαδο, Γαστρονομία & Οργανοληπτική Αξιολόγηση» 

Οκτώ ωρών, με δοκιμή  20  δειγμάτων και χορήγηση πιστοποιητικού ελαιογνωσίας Α΄επιπέδου

• Τόπος διεξαγωγής: Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ, στο Ρέθυμνο (περιοχή Τρία Μοναστήρια)

Facebook
Twitter
Email