Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία ο 7ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου

7ος Παγκρήτιος διαγωνισμός ελαιολάδου 25-27 Ιουνίου.

Με την ολοκλήρωση του 7ου παγκρητιου διαγωνισμού ελαιολάδου, τα αποτελέσματα χαρακτηρίζονται παραπάνω από ικανοποιητικα.
Είχαμε ρεκόρ συμμετοχών με 104 δείγματα με τα περισσότερα από αυτά να αποσπούν υψηλή βαθμολογία από την έμπειρη ομάδα των δοκιμαστών μας.
Για πρώτη φορά είχαμε ακόμα μια κατηγορία διακρίσεων στοχεύοντας στην αναβάθμιση του διαγωνισμού και των παρτίδων Πιστοποιημένης καταγωγής.
Ετσι εκτός από τα ελαιόλαδα συμβατικής και βιολογικής καλλιέργειας, αξιολογηθηκαν και διακρίθηκαν χωριστά, τα ελαιόλαδα ΠΟΠ/ΠΓΕ.

Μια ακόμα σημαντική καινοτομία του φετινού Παγκρητιου Διαγωνισμού Ελαιολάδου, είναι η στήριξη όλων των συμμετεχόντων για την ποιοτική αναβάθμιση των παρτίδων τους.
Σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, το Εργαστήριο μας προγραμματίζει δωρεάν ατομική συμβουλευτικη υποστηριξη στους τυποποιητές, για τα δείγματα ελαιολάδου που συμμετείχαν ,στοχεύοντας σε συνολική αναβάθμιση της οργανοληπτικής ποιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και οι ετικετες που διακρίθηκαν, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.cretanooc.org

Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία ο 7ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου
Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία ο 7ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email